Grup Happy

El Grup Happy obre el seu primer restaurant al Masnou, al Port Esportiu, l’any 2000. Gràcies a la seva excel·lent acceptació, l’any 2002, el grup obre el seu segon restaurant al mateix Port Esportiu. L’any 2003, Grup Happy obre un dels seus restaurants més emblemàtics, el Happy Bar & Grill, situat en ple cor de Barcelona i a pocs metres de l’emblemàtica plaça Catalunya.

Amb una llarga trajectòria professional, el grup ha anat desenvolupant diferents tipus de conceptes gastronòmics que abasten des de la cuina nacional i de mercat, amb productes de proximitat, cuina internacional, cuina especialitzada en arrossos i mariscs, etc., fins a arribar avui dia amb conceptes tan moderns com els Pura Brasa. El seu concepte està basat en el gastronomic grill que, a més d’una cuidada decoració, ens permeten oferir als clients una oferta gastronòmica d’evolució, passant de la brasa tradicional a l’última tecnologia en forns de brasa, que potencien, ressalten i descobreixen nous sabors als productes, amb nous sistemes i formes de cocció.

A Grup Happy tenim passió per la gastronomia i per la vocació de servei als nostres clients, i és gràcies a ells, als milers i milers de clients que ens visiten cada dia, que estem convençuts que junts ajudarem a construir la gastronomia del futur.

"A Grupo Happy tenim una passió per la gastronomia i per la vocació de servei als nostres clients i és gràcies a ells, als milers i milers de clients que ens visiten cada dia, que estem convençuts que junts ens ajudarem a construir la gastronomia del futur"